Voel je je al langere tijd
minder goed?

Natuurlijk kan er in het leven weleens wat tegenzitten, maar als je je al langere tijd minder goed voelt, dan is dat een signaal dat je serieus moet nemen. Maak een afspraak met mij. Dan kijken we samen hoe jij weer grip op je leven kunt krijgen.

Wanneer

Bijvoorbeeld als je regelmatig last hebt van stress, piekeren of concentratieverlies en daardoor misschien minder goed slaapt, je studie kunt volgen, vriendschappen en relaties kunt aangaan en/of je werk kunt doen.

Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het klikt en of ik iets voor je kan betekenen. Mijn werkwijze is oplossingsgericht. Tijdens de kennismaking kijken we welke aanpak het best bij jou past.

ACT

ACT maakt je bewust van wie je bent en wat je wil, gebaseerd op jouw waarden. Je zult ontdekken dat je je pijn en verdriet mag voelen. En dat alleen dat gegeven al heel veel lucht en ruimte geeft. Daarbij mag je ervaren dat het leven uitdagingen heeft die spannend en eng kunnen zijn. Door ACT toe te passen, gun je jezelf een betekenisvol leven.

Praktijk Odijk maakt gebruik van de ACT-Guide-app, waarin je veel uitleg over ACT krijgt, maar waarin ook video’s, metaforen en oefeningen staan. De app werkt op iedere telefoon en is naast de wekelijkse afspraken een aanvullende tool waarmee je thuis in je eigen tijd kan werken.

Mindfulness

Mindfulness is de zon ervaren op je huid. Zoute druppels langs je wang voelen biggelen. De vrolijkheid en narigheid op het moment voelen, maar zonder er iets mee te hoeven doen, meteen te reageren of te uiten wat je er allemaal van vindt. Mindfulness is vriendelijk aanwezig zijn bij wat er nu is. Elk moment.

Het beoefenen van mindfulness levert je minder stress, verbeterde concentratie en minder sombere gedachten op. 

Mindfulness kan ook een belangrijke rol spelen in rouwverwerking.

Wat past bij jou?

Naast ACT en Mindfulness en de  oplossingsgerichte werkwijze zijn er meerdere methodes onder andere een beeldende/creatieve wijze om aan de slag te gaan met waar jij tegenaan loopt. Tijdens een kennismaking kijken we welke aanpak het best bij jou past.

Luisteren kan
zoveel zeggen

Veelgestelde vragen

Dit kunnen er 15 tot 20 zijn, maar kan ook korter of langer duren. Een en ander  hangt af van jouw individuele proces.

Vanuit je eigen aanvullende verzekering wordt soms (een deel) vergoed. Check dit goed voordat je een traject gaat starten.

Andere mogelijkheden zijn PGB en via de gemeente (WMO, vanaf 18 jaar).

Beroepsgegevens
KvK: 30265747
AGB Praktijkcode: 90051001
AGB Persoonlijke code: 90042205
SKJ: 140009736
KIWA: 18354, niveau 5
NFG: 6708036852
RBCZ: 809532R

Kennismaken

Wil je kennis met me maken? Gewoon om even van gedachten te wisselen of om al direct met een traject te starten? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.